Forumindex Svenskt forum om valutahandel
Diskussionsgrupp där vi pratar om valutahandel på svenska
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

http://www.4xtrader.biz/

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Svarta Listan
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
404
Stamgäst


Registreringsdatum: 04 september 2005
Inlägg: 36

InläggPostat: lör nov 05, 2005 16:21:56    Rubrik: http://www.4xtrader.biz/ Svara med citat

Bedragarvarning!

Han som står för sidan verkar ha varit i farten tidigare med skumraskaffärer inom just Forexutbildning, se länken nedan till en polsk Forex-sida:

http://www.philip22.superhost.pl/fxtrader/index_en.html
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Forexmannen
Aktiv på Forumet


Registreringsdatum: 05 september 2005
Inlägg: 18

InläggPostat: tor nov 17, 2005 16:39:27    Rubrik: Svara med citat

Det står inget om just utbildning på den sidan vad jag kan se. Mer nåt om akiter/andelar.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
404
Stamgäst


Registreringsdatum: 04 september 2005
Inlägg: 36

InläggPostat: tor dec 08, 2005 16:26:09    Rubrik: Svara med citat

Det har du rätt i. Jag mailade polacken som står bakom sidan och frågade. Det hela verkar handla om nån tvist med en misslyckad handelsplattform som han investerat i.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Eureka
Nykomling


Registreringsdatum: 11 februari 2006
Inlägg: 2

InläggPostat: lör feb 11, 2006 18:53:00    Rubrik: Svara med citat

Om någon söker Mr Victor Jorkstam from Sweden (ursprungligen polsk medborgare) så kan det vara lönt att söka I Malmö.
Om det är densamme jag träffat några år sedan för att göra DD då han hade ett FX trading program med adress i MÖ
så bodde han i Arlöv, Malmö 2002-2003.

Best Regards
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Forexmannen
Aktiv på Forumet


Registreringsdatum: 05 september 2005
Inlägg: 18

InläggPostat: ons feb 15, 2006 15:59:29    Rubrik: Svara med citat

Får man fråga vad en DD är?
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Eureka
Nykomling


Registreringsdatum: 11 februari 2006
Inlägg: 2

InläggPostat: tor feb 16, 2006 06:39:42    Rubrik: Svara med citat

DD= Bekräftande av real person med EX. Personligt möte, tel Nr, Adress. se Legitimation eller Pass.

Heltenkelt att skaffa fulgoda bevis på att personen verkligen är den han utger sigför att vara online och på detta vis minimera risker för Scam något.

Dock ör full DD ingen total säkerhet för att inte bli lurad då det fins plenty fräcka scamartister online som inte tvekar att träffa o lämna alla sina upgifter till hågade investerare!

Men det minskar definitivt förlusterna genom tiden!
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
404
Stamgäst


Registreringsdatum: 04 september 2005
Inlägg: 36

InläggPostat: tor feb 16, 2006 22:50:07    Rubrik: Svara med citat

En due diligence.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Stickan
Nykomling


Registreringsdatum: 05 mars 2006
Inlägg: 3

InläggPostat: sön mar 05, 2006 20:15:14    Rubrik: Svara med citat

V. Jorkstam har adress i Aneby, Småland

/Stickan
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Stickan
Nykomling


Registreringsdatum: 05 mars 2006
Inlägg: 3

InläggPostat: sön mar 05, 2006 21:14:36    Rubrik: Svara med citat

Jorkstam ligger också bakom Digital Solutions "kurs" i Forex.

/Stickan
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
jolimoney
Stamgäst


Registreringsdatum: 12 april 2006
Inlägg: 33

InläggPostat: sön maj 07, 2006 08:36:54    Rubrik: Svara med citat

Men vad är det han har gjort som är så fel då?

Jag håller just nu på att läsa den kursen från Digital Solutions och jag tycker den verkar bra och jag har lärt mig mycket av det som står där. Är visserligen nybörjare på området, men efter att ha kommit en bit in i denna kursen måste jag säga att jag kan betydligt mer nu än för 1 månad sedan.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
vincent
Nykomling


Registreringsdatum: 16 juli 2006
Inlägg: 4

InläggPostat: mån jul 17, 2006 22:44:41    Rubrik: Svara med citat

Om jag inte missminner mig totalt, så finns det in på sidan 4xtrader (som iaf inte just nu går att öppna??) ett erbjudande riktat till personer, som av någon anledning inte vill trada själva, om att trading utföres med garanterad vinst "siochsåmycket", för kostnad 100.000 (USD förmodar jag)
Det är inte omöjligt att det är detta varningen gäller.

Vad VJs kurs anbelangar så köpte jag den på ett tidigt stadie och det jag tycker är att den är informativ men aningen rörig samt skriven på urusel svenska full med stav- och skrivfel så grava att det ibland är svårt att förstå vad som menas. Det går mao åt tid till att klura ut vad lästa mening egentligen handlar om. Confused
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
jorgen
Nykomling


Registreringsdatum: 15 november 2006
Inlägg: 2

InläggPostat: ons nov 15, 2006 16:46:56    Rubrik: Svara med citat

jeg advare alle som ville gøre foratning med viktor jorkstam. Han er den største internet snyder i valuta. Han snyd mange folk for milioner af dollars.
ven

viktor jorkstam
57833 Aneby
4xtraders@safe-mail.net
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
404
Stamgäst


Registreringsdatum: 04 september 2005
Inlägg: 36

InläggPostat: mån dec 04, 2006 21:19:15    Rubrik: Svara med citat

Vilka andra "erbjudanden" står han bakom?
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Forexmannen
Aktiv på Forumet


Registreringsdatum: 05 september 2005
Inlägg: 18

InläggPostat: sön maj 20, 2007 19:21:02    Rubrik: Svara med citat

Kanske de här?

www.forextrade.se www.inzideinfo.com
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Svarta Listan Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2006